Hollandsch Glorie

oud hollandsch vermaak


Landgenoten!
Kunst op Stelten doet met Hollandsch Glorie de goede oude tijden weer herleven.

Waan u opnieuw in oude tijden, toen men nog de straten betrad op stelten, waar een ieder jong en fit bij bleef. Zelfs bij hoogwater bleven onze voeten droog!

Herinnert u zich nog: het ouderwetsch koekhappen, steltlopen en zaklopen in de straten en toen de kinderen nog buiten speelden. De dames van Hollandsch Glorie brengen dit straatbeeld weer helemaal terug.

Dus kom naar buiten en geniet mee van dat vleugje nostalgie en Oud-Hollandsch vermaak.


Deze leuk interactieve straat-theater act brengt oud Hollands vermaak naar elk evenement.

De Hollandsche Dames staan zelf ook op stelten en vermaken het publiek met oud Hollandse spelletjes als koekhappen, zaklopen en uiteraard...steltlopen!

De dames kunnen ook uitstekend worden ingezet voor promotionele doeleinden, uitdelen van Tulpen / flyers / hand-outs of om in overleg een specifiek (voorlichtings) programma te ondersteunen op scholen, evenementen of congressen.

De act kan desgewenst worden aangevuld met een acteur in "polygoon journaal' style, compleet met de welbekende stem waar menig Nederlander mee bekend is van het bioskoop journaal. De acteur begeleid de dames en het publiek bij de diverse spelletjes, geeft (ongevraagd) commentaar en maakt het geheel compleet!

De act is verkrijgbaar in 3 x 40 minuten binnen een dagdeel van 4 uur

 

Informatie aanvragen

Hollandsch Glorie

Type Evenementen:
Holland thema, braderie, buurt feesten, evenementen, winkel centra, thema vroegere tijden, (kinder) festiviteiten, vele andere (op maat) mogelijkheden.

Show Time:
3 x 40 minuten.

Aantal Spelers:
2 steltlopers + optioneel "polygoon" acteur.

Bijzonderheden:
Kunst op Stelten verzorgd punt stelten, koekhappen en zaklopen. Zeer geschikt voor de gehele familie.

Prijzen:
Op aanvraag.