Lava Queens

prachtige creaties geheel voorzien van bijzondere led verlichting

Deze waanzinnige rode diva's zijn een lust voor het oog; van straat theater tot zakelijk evenement, met deze dames wordt er indruk gemaakt!

De dames zijn 3,20 meter hoog en dansen met hun parasols op een prachtige choreografie op straat. De felle rood getinte kostuums zijn volledig verlicht met zacht warm led licht.

De animatie act is een vrolijk zonnig tafereel met prachtige Lava Queens op stelten die met hun verlichte hoepelrokken een sprookjesachtige sfeer neer zetten op elk evenement zowel in de zomer als in de winter!

Deze prachtige creaties hebben bijzondere kostuums vervaardigd van hoogwaardige materialen en gecoupeerd met unieke technieken. Ze zijn bijna 3 meter hoog en geheel voorzien van bijzondere led verlichting.

In het kostuums zit een mobiele speaker verstopt waaruit prachtige muziek klinkt.

Ze kunnen op veel manieren worden ingezet bij activiteiten als: 

  • Verwelkoming van uw gasten (entree act) 
  • Danschoreografie door het publiek
  • Begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie
  • Uitdelen van flyers of iets anders?
  • Animatie tussen het publiek
  • Vele andere (op maat) mogelijkheden

De Lava Queens zijn te boeken als duo en is verkrijgbaar in 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen een dagdeel van 4 uur.

 

Informatie aanvragen

Lava Queens

Type Evenementen:
welkoms act, openingen, beurzen, manifestaties, feestdagen, diners, uitreikingen, festivals, kerst, oud en nieuw, thema rood, kerstmarkt, winterbeurs, etc.

Show Time:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten.

Aantal Spelers:
1 - 2 steltlopers.

Bijzonderheden:
kostuums zijn voorzien van led verlichting, geeft mooi effect in zowel daglicht als in het donker. Lava Queens kunnen desgewenst worden voorzien van mobiele speakers met bijpassende muziek.

Prijzen:
Op aanvraag.